Objavljeno: 12.02.2015

Želiš u Maleziju?


U utorak, 17. februara 2015. godine sa početkom u 13.00 časova organizacija OSMEH, u Saradnji sa Kancelarijom za mlade GO Palilula, održava info dan o mogućnostima volontiranja, praksi i zapošljavanja u Maleziji.
Poster Poziv

Organizacija OSMEH je postala info tačka za Srbiju za organizaciju SOLS 24/7 iz Malezije i trenutno se bavi regrutovanjem volontera, praktikanata i zainteresovanih za zasnivanje radnog odnosa u nevladinom sektoru.

Organizacija SOLS 24/7 bavi se razvojem lokalnih zajednica kroz neformalno obrazovanje siromašnih. Programi namenjeni ovim zajednicama sprovode se kroz održavanje časova engleskog jezika, osnova poznavanja računara i životnih veština.

Volonterski programi održavaju se u ruralnim sredinama kao što su mali gradovi širom Malezije, urođenička sela i ostrva Tihog i Indijskog okeana. Volonterski programi koje organizuje organizacija SOLS 24/7 su plaćeni i traju između tri meseca i godinu dana.

Programi prakse održavaju se u sedištu organizacije u Kuala Lumpuru u jednom od 12 sektora (Ljudski resursi, administracija, računovodstvo, IT sektor, obrazovanje, sektor za psihologiju i psihosocijalnu podršku siromašnima, sport, sektor za razvoj lokalnih zajednica, sektor za socijalno preduzetništvo, komunikacije i medije, sektor za odnose s javnošću). Programi prakse u ovim sektorima pokrivaju troškove džeparca, smeštaja i ishrane za praktikante.

Programi zapošljavanja mogući su za bilo kog volontera ili praktikanta koji izrazi želju da ostane da radi u organizaciji, a pritom pokaže trud i potrebno znanje za rad u sektoru.

Ukoliko ste stariji od osamnaest godina i zainteresovani ste da posetite jednu od najegzotičnijih zemalja sveta, ako vas zanimaju daleke destinacije, tropska klima i nove kulture, ovo je prava prilika za vas. Iskoristite šansu da radite za jednu od najvećih neprofitnih organizacija u Aziji, steknite nova znanja i iskustva, proširite vidike i naučite nov jezik!

Izvor KZM

arhiva novosti