Objavljeno: 17.03.2015

Uspešno završen deveti Case Study Show 2015


Na Fakultetu organizacionih nauka uspešno završen Case Study Show 2015.
CSS   zatvaranje

Ceremoniju otvaranja, koja je održana na Fakultetu organizacionih nauka svojim prisustvom uveličali su prodekan za međunarodnu saradnju prof. Slađana Barjaktarević Rakočević ispred Fakulteta organizacionih nauka, Vuk Vučetić ispred Gradske opštine Voždovac, predstvanici kompanija, medija i svi ostali koji su bili prisutni.

Tokom prva dva dana događaja, na Fakultetu organizacionih nauka, studenti su prezentovali rešenja studija slučaja. Takođe, tokom oba dana projekta održavala se Creative Room, gde su učesnici predstavili svoja rešenja kraćih studija slučaja. Osim toga svi studenti su mogli da posete Company Fair i ostave svoj CV i tako dobiju priliku za potencijalnu praksu ili razgovor za posao.

Poslednjeg dana projekta studenti su imali priliku da se na Speed Dating-u za 5 minuta, predstave svim zlatnim, srebrnim i bronzanim partnerima i ostanu zapamćeni po svojoj ideji naunapred definisanu temu.

Na svečanom zatvaranju projekta, održanom na Fakultetu organizacionih nauka, proglašeni su pobednički timovi ovogodišnjeg "Case Study Show"-a.

Kompanije „AirSerbia“ proglasila je tim „Air Guru’s“ koji čine: Dušan Stevanović, Maja Jovanović, Aleksandra Kokunešovski i Nemanja Jovanović koji su osvojili prakse u kompaniji „Air Serbia" kao nagrade.

Kompanija "Nestle" proglasila je tim „Profesionalci“ za pobednički. Članovi tima: Damir Đorđević, Kristina Savić, Jovana Dinić i Teodora Niciforović osvojili su dvodnevni trening i usavršavanje koje će se sastojati od internih treninga predviđenih samo za zaposlene u kompaniji čime i ostvaruje mogućnost ulaska u interne krugove kompanije.

Kompanija "Coca Cola Hellenic" proglasila je tim „Refresh“ za pobednički. Članovima tima: Ivana Brkić, Ana Vučetić, Jelena Milanović i Aleksandra Bojović dobili su praksu u prestižnoj kompaniji.

Kompanija "Devana Technologies" proglasila je tim „Feniks“ za pobednički. Članovi tima: Tijana Stamenković, Aleksandar Ivanović, Anđela Nešič i Milena Vujović imaće priliku da impelmentiraju svoju ideju zajedno sa manage WP timom u oviru prakse u kompaniji, Kompanija "Devana Technologies" će pobedničkom timu dati nagradu u vrednosti od 100 000 dinara.

Kompanija "L’Oreal Balkan" je tim "SDN Vision" proglasila za pobednički. Članovima tima: Dijana Đurović, Sara Srdanov i Nikola Mijanović dobili su atraktivan i vredan paket L’Oreal proizvoda kao i par dana boravka u kompaniji gde će se upoznati sa procesom rada kompanije. 

Kompanija "Mercator" proglasila je tim "Adversus" za pobednički. Članovima tima: Marija Mandinić, Željana Pavićević, Lidija Vuletić i Marija Milosavljević kompanija je omogućila da uđu u finalni proces selekcije za „Mercator akademca“ gde će najbolji od njih imati prilike i da bude deo tog projekta.. Svaki član tima dobio je i vaučer u vrednosti od 4000 dinara za kupovinu proizvoda u Mercator radnjama.

Sledeće godine očekuje nas, deseto po redu, održavanje projekta Case Study Show i verujemo da će svi zainteresovani studenti biti u prilici da i sledeće godine pobede u praksi.

Detaljnije informacije o događaju možete pogledati na: estiem.org.rs


arhiva novosti