Objavljeno: 19.11.2013

THE ILLUSIONISTS - 500 dinara popusta za članove S servisa!


S servis svojim članovima obezbeđuje 500 dinara popusta na ulaznice za spektakl magije.


Događaj koji pomračuje um i oduzima dah, zbunjujuće i prepuno izazova. Uverite se svojim očima da magija postoji, 30.11.2013 u 19h u Kombank Areni!

S servis svojim članovima obezbeđuje čak 500 dinara popusta na kupovinu karte za ovaj magijski spektakl (1.700 din cena preko S servisa, umesto 2.200 din).

Sedam neverovatnih iluzionista zaintrigiraće vas magijom i iluzijom koju nikad do sad niste videli. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode. Ne postoji nijedna više grupa mađioničara koji vam mogu zaintrigirati um zabavom koju THE ILLUSIONISTS čine na svakoj predstavi. Njima se pridružuje i Kevin Džejms, The Inventor, koji je kreirao najveći broj najpoznatijih iluzija i trikova današnjice a koje ćete videti uživo na sceni u ovoj predstavi.”

Broj karata sa popustom je ograničen, požurite i obezbedite svoju ulaznicu za miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija.

Info i prijave:

arhiva novosti