Objavljeno: 16.04.2015

Seminar: Kako da iskoristite preduzetnički potencijal?


Subota 18. aprila od 11 časova
kako da iskoristite potencijal

Oni koji žele da pokrenu sopstveni biznis suočavaju se sa brojnim ograničenjima. Finansijska i zakonska ograničenja, poreska pitanja, društvene barijere, ekonomska kriza samo su neke od prepreka koje obeshrabruju mlade da prihvate preduzetništvo kao svoju buduću karijeru.

 Da li se preduzetnik rađa ili se stvara? Ko su zapravo preduzetnici? Preduzetnici su sposobni da prepoznaju šansu kada je drugi ne vide ili kada smatraju da ona nije vredna njihovog angažovanja. Preduzetništvo nije poslednja šansa o kojoj treba razmišljati tek onda kada su sve druge opcije i forme zapošljavanja isrcprljene.

Pripremite se da preuzmete odgovornost za sopstvenu karijeru i ne čekajte da vam neko drugi obezbedi posao. Upoznajte svoje preduzetničke potencijale i na seminaru saznajte 

·         kako da prepoznate visoko kvalitetne poslovne ideje, sa kojim problemima se najčešće suočavaju potencijalni preduzetnici,

·         kako da preuzmete odgovornost i rizik za uspeh budućih poslovnih poduhvata,

·         kako da preokrenete ekonomsku krizu u sopstvenu korist, gde leže šanse, mogućnosti i izazovi za preduzetnike,

·         kako iskoristiti formalno i neformalno obrazovanje, kontakte i savremene tehnologije za pokretanje sopstvenog biznisa.


Stvaranje ambijenta u kome preduzetništvo može da cveta i da se razvija je od velikog značaja. Preduzetnici treba da budu nosioci promena koji svojim konkretnim poslovnim projektima doprinose rešavanju problema.


Kako se prijaviti?

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite lično da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine.Prijavljivanje za lično prisustvo traje do petka, 17. aprila, do 11 časova. Prijavite se klikom na ovaj link.

 

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 18. aprila, sa početkom u 11 časova. O mogućnostima praćenja seminara putem live streama bićete naknadno obavešteni.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: 

office @razvoj-karijere.com.

Izvor: Portalmladi


arhiva novosti