Objavljeno: 11.04.2016

SAMIT STUDENATA SRBIJE


Zlatibor, 17. - 20. april
12821498 961071950615029 8760946581046109931 n

Univerzitetska omladina Beograda sa svojim partnerima je ove godine pripremila Samit studenata Srbije koji se ne propušta!
Četiri dana, tri noći, pun pansion u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“, bogat edukativni, sportski, zabavni program, i to sve u predivnom planinskom okruženju za svega 5900 rsd.
Biti sam svoj gazda je kažu ideal ka kojem mnogi teže. Mi vam pružamo mogućnost da se na jednom mestu informišete o uslovima, mogućnostima i podsticajima za započinjanje sopstvenog posla.U tome će nam pomoći predstavnici izvršne vlasti, privredne komore i uspešni mladi preduzetnici koji će učiniti sve da vas uvedu u svet privrede i ohrabre da načinite prve samostalne korake.
Svet biznisa je prepun, špekulanata, manipulacija i smicalica, koji vas mogu osujetiti i pre nego što započnete svoje prve korake ka ostvarenju svojih snova, a mi ćemo vam uz stručnu pomoć pokazati kako da ih na vreme prepoznate i izbegnete na putu do uspeha.
Forum za diplomatiju i međunarodne odnose okupio je eminente stručnjake iz sveta međunarodnih odnosa, bezbednosti i privrede kako bismo rasčivijali vrlo opasne pojave ne samo po privredu već i egzistenciju Evrope koju poznajemo.
Sportski duh i želja za pobedom su jedan od preduslova za uspeh čime god da se bavite.
Dokaži se u igrama bez granica i osvoji neku od nagrada.
Ko vredno radi, zaslužio je i da se dobro zabavi.
Zato smo za vas pripremili žurke na kojima ćete se nezaboravno provesti.


arhiva novosti