Objavljeno: 21.12.2012

S servis zadaje case na Case Study Sekciji VIII - NAUČI, PRIMENI, POBEDI!


S servis zadaje case na Case Study Sekciji VIII - NAUČI, PRIMENI, POBEDI!
Studentska organizacija ESTIEM Lokalna grupa Beograd ovog decembra organizuje osmi po redu seminar Case Study Sekciju na Fakultetu organizacionih nauka. Seminar je namenjen studentima sa svih smerova FON-a koji žele da savladaju tehnike rešavanja poslovnih problema i nauče da svoje znanje primene u praktičnom radu.
Ponosni smo što smo deo ovogodišnje Case Study Sekcije i što će kejs koji će studenti rešavati biti studija slučaja S servisa. 

Ovogodišnja tema za rešavanje koju su sinoć na Fakultetu Organizacionih nauka studentima predstavili predstavnici S servisa je sledeća: Razvoj studentskih servisa i pozicioniranje S servisa kod omladine.

Case Study Sekcija obuhvata predavanja i radionice koje pružaju neophodna znanja za rešavanje kejsa (alate za analizu problema, sprovođenje istraživanja, promocija i budžet, prezentacione veštine) kao i predavanja uspešnih stručnjaka iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta.

Predavanja se održavaju u periodu od 4. do 22. decembra, dva puta nedeljno s početkom u 20h. Konačno, 28. decembra će se održati takmičenje u rešavanju studije slučaja za sve učesnike sekcije.

Pobednički tim sa ovog takmičenja se direktno plasira na lokalne kvalifikacije evropskog takmičenja u rešavanju studija slučaja TIMES i dobija mogućnost da tokom prakse u S servisu realizuje predlog rešenja studije slučaja!

arhiva novosti