Objavljeno: 14.11.2012

S servis podržao ESTIEM konferenciju


S servis podržao ESTIEM konferenciju
Prvi put u istoriji lokalnog predstavništva ESTIEM organizacije u Srbiji, godišnje zasedanje svih evropskih lokalnih grupa održano je u Beogradu.
Lokalna grupa Beograd bila je domaćin evropske konferencije studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta i na svečanom otvaranju 13. novembra u Domu omladine, okupila je 270 studenata iz Evrope, preko 80 najboljih studenata iz Srbije, predstavnike kompanija i organizacija. 

S servis je svoje aktivnosti i usluge predstavio mladima na Studentskom sajmu u okviru konferencije i sa zadovoljstvom prisustvovao panel diskusiji, značajnog naslova “Odgovornost prema razvoju studenata”

Značaj istorijskog susreta mladih, pored S servisa, prepoznao je i određen broj institucija i kompanija poput Ministarstva omladine i sporta, Fakulteta organizacionih nauka, kompanije Delhaize Europe, Doma omladine Beograda, TIM Centra, kompanije Ernst&Young, Komiteta znanja Srbije, Univerziteta u Beogradu, Srpske Asocijacije Menadžera, Kancelarije za mlade, Saveta stranih investitora, Turističke organizacije Beograda, Turističke organizacije Srbije, Privredne komore Srbije, SKONUS-a, FONIS-a, itd. 

Članovi ESTIEM-a iz Srbije sa svojim gostima iz cele Evrope, svoj put ka širenju ESTIEM vizije, razmeni iskustva i projekata ali i promociji naše zemlje, nastavili su na Zlatiboru gde će biti održano godišnje zasedanje ESTIEM predstavnika. 

Opširnije na ESTIEM Council Meeting www.estiem.org.rs

arhiva novosti