Objavljeno: 16.12.2012

S servis na Blogomaniji


S servis na Blogomaniji
Blog je jedno od najefikasnijih oruđa u formiranju stavova najširih slojeva društva, i potpuno slobodan izraz mišljenja nezavisnih i često veoma stručnih autora. Takođe, blog je trenutno jedan od najdominantnijih načina za promociju pojedinaca i kompanija.
S servis je od 7. – 9. decembra prisustvovao Blogomaniji, prvoj regionalnoj konferencijiji posvećenoj blogu i blogerima, u hotelu Falkensteiner Stara planina. Konferencija je okupila najpopularnije blogere iz Srbije i celog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili žele da uđu u vode blogovanja.

Tema prve Blogomanije bila je uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u Srbiji i regionu. Cilj Blogomanije je uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera i kompanija, države, kao i dijaloga između online i offline medija. Na jednom mestu, Blogomanija je uspešno okupila sve sadašnje i buduće blogere kako bi razmenili i stekli nova znanja o ovom sve moćnijem medijskom kanalu koji menja svet oko nas.

Utiske i informacije možete pronaći na sajtu http://www.blogomanija.me

arhiva novosti