Objavljeno: 09.10.2013

S servis je podržao humanitarnu akciju “Za Zvečansku, Bog te video!”


Humanitarna utakmica između “Montevideo” tima koji čine glumci i poznati fudbaleri i tima Fan kluba “Orlovi” sa gostima.


Dana 13.10.2013. na novom stadionu F.K.”Voždovca” u 17h, odigraće se humanitarna utakmica izmedju “Montevideo” tima koji čine glumci i poznati fudbaleri i tima Fan kluba “Orlovi” sa gostima.

Naziv akcije je “Za Zvečansku, Bog te video!”


Povod je skupljanje novca za “Centar za zaštitu odojčati, dece i omladine” u Zvečanskoj ulici.

Karte se mogu kupiti u poslovnici S servisa u Kneza Miloša 17 ili na info pultu shoping mola “Stadion Voždovac” u Zaplanjskoj ulici. Cena karte je 200 din.

Tim “Montevidea” će biti pojačan bivšim asovima kao što su Bata Mirković, Perica Ognjenović, Ivica Kralj i drugi.

U timu Fan Kluba “Orlovi” će nastupiti Milorad Čavić Emir Bekrić, Ivana I Jelena Djerisilo, Ivan Ivanović, Grupa Legende, itd, a kao specijalni gost trener ekipe će biti naš proslavljeni stručnjak Milovan Rajevac.

Ovim putem Vas pozivamo da se priključite ovom plemenitom dogadjaju i Vašim prisustvom i kupovinom karata pomognete ovu akciju.

  • Organizatori ovog Humanitarnog događaja su Intermedia network (producenti filma Montevideo), Fan klub Orlovi (Navijači reprezentacije Srbije), Tržni centar Stadion Voždovac i Fudbalski klub Voždovac.
  • Partneri su S servis i Graftek štamparija.
  • Medijski sponzori su Studio B i Blic.
  • Logistička podrška Opština Voždovac.

arhiva novosti