Objavljeno: 25.04.2013

Studentska i omladinska zadruga S servis će posetiti Tvitomaniju u maju


Studentska i omladinska zadruga S servis će posetiti Tvitomaniju u maju
Tvitomanija je najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama. koja će se održati od 8. do 12. maja 2013.
Održati će se od 8. do 12. maja 2013. u hotelu NOVI Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, Hrvatska.

Nakon ogromnog interesovanja za Blogomaniju, konferenciju posvećenu regionalnoj blogosferi i uticaju blogova na društvo, proširen je fokus. Tema druge po redu Tvitomanije je „Društvene mreže i život“ i na njoj će se govoriti o svim sferama života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju – komunikacijama, sportu, medijima, obrazovanju, politici, modi, nauci, biznisu, umetnosti, estradi, kulturi…

Ovogodišnja Tvitomanija će na jednom mestu na hrvatskom primorju okupiti preko hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža. Istih onih društvenih mreža koje su praktično izjednačile anonimuse sa poznatim ličnostima, preduzetnike i korporacije, narod i političare, offline i online medije, i koje su nam omogućile dvosmernu komunikaciju sa svim tim ljudima koji utiču na naš svakodnevni život i čine ga… pa svakako zanimljivijim.

Na Tvitomaniji će se u okviru predavanja, panel diskusija i radionica govoriti o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama. Poznate ličnosti, predstavnici malih i velikih kompanija i stručnjaci za komunikaciju će razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama, i na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicionirate u sve široj Internet zajednici.

Na Blogomaniji smo ugostili preko 400 učesnika – na Tvitomaniji se očekuje više od 1.000 gostiju iz svih zemalja regiona. Pređite iz virtuelnog života u stvarnost – dođite na Tvitomaniju i upoznajte se sa ljudima čije statuse i tvitove čitate i komentarišete tokom cele godine.

arhiva novosti