Objavljeno: 24.11.2014

Otvorene prijave za Akademiju modernog menadžmenta


Imaš ideju? Znaš šta je start up? Originalan si i kreativan? Želiš da započneš svoj biznis i da radiš ono što voliš? Onda je Akademija modernog menadžmenta odlična prilika za tebe.

Akademija modernog menadžmenta je seminar koji se, već petu godinu za redom, održava u organizaciji studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. 

Predavanja u okviru seminara obuhvataju teme iz oblasti biznisa, od marketinga i odnosa sa javnošću, preko finansijskih, do zakonskih aspekata poslovanja, kao i različite vrste preduzetništva.

Tokom održavanja seminara učesnici će prisustvovati radionicama koje će im pomoći u realizaciji njihove preduzetničke ideje. Pored toga, obezbedjene su im i dodatne konsultacije od strane iskusnih stručnjaka u oblasti preduzetništva u vezi sa svim aspektima započinjanja novog biznisa.

akademija modernog preduzetnistav

Ove godine, predavanja će se održati od 3. do 5. decembra u prostorijama opštine Vračar , nakon čega će takmičari imati pet dana da u potpunosti osmisle koncept svoje ideje i naprave svoj biznis plan, pri čemu će svoju konačnu preduzetničku ideju predstaviti na finalnoj večeri investitorima 10. decembra u Narodnoj banci Srbije.

Pobednicima takmičenja obezbedjena je nagrada u iznosu od 1000 evra od ERSTE banke, za drugoplasirani tim obezbedjen je put u Krakov, dok je za treće mesto predvidjena škola stranih jezika. Sve preduzetničke ideje naših takmičara će imati priliku da budu predstavljene žiriju koji je sačinjen od domaćih i stranih investitora, pri čemu će timovi sebi moći da obezbede finansijsku i pokroviteljsku podršku za realizaciju istih, bez obzira na plasman.

Iskustva uspešnih preduzetnika, kontakt sa investitorima i neophodan početni kapital je ono što ovaj seminar pruža svojim učesnicima. Iskoristi ovu jedinstvenu priliku, prijavi se i ostvari svoj cilj.

Predavanja i takmičenje su otvoreni za sve, a prijave za ovaj seminar traju do 29. novembra.

Za više informacija možete posetiti sajt ili putem maila #EM#6d686e6a676428747c686460637b676c507461677d707b39776b7d#EM# .


arhiva novosti