Objavljeno: 09.10.2012

Otvorena prva poslovnica S servisa u Beogradu


Ove nedelje, mladi Beograda dobili su jedinstvenu mogućnost efikasne pretrage najnovijih poslova, mogućnost direktne komunikacije sa poslodavcima i pristup velikom broju popusta i pogodnosti za mlade.
S servis predstavlja jedinstvenu uslugu u posredovanju i obezbeđivanju poslovnih mogućnosti za poslodavce i mlade ljude koji su u potrazi za privremenim i povremenim poslovima.S servis predstavlja inovaciju u poslovanju. Saradnja sa partnerima, klijentima, studentima, učenicima i mladima do 30 godina efikasno se obavlja zahvaljujuci Internet portalu sservis.rs koji uz sms i e-mail servis za obaveštavanje i aplikacije za pametne telefone čini jedinstveni informaciono-komunikacioni sistem.

Na ovaj način, korisnicima je omogućeno da, putem Internet portala sservis.rs, svakodnevno budu informisani o svim aktuelnim poslovima, ali i ostalim pogodnostima koje naš servis omogućava.

Dodatne informacije možete potražiti na sajtu www.sservis.rs ili na licu mesta u prvoj poslovnici S servisa, koja se nalazi u Kneza Miloša 17 u Beogradu.

arhiva novosti