Objavljeno: 04.02.2015

Meet the Business First Hand: Webius Group


Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji WEBIUS GROUP, 11.februara 2015. godine, za studente završnih godina i diplomce sledećih fakulteta Univerziteta u Beogradu: Elektrotehničkog, sa svih studijskih programa, Fakulteta Organizacionih Nauka sa studijskog programa Informacioni sistemi i tehnologije i Prirodno-matematičkog sa studijskog programa Informatika.
centar za razvoj karijere

Webius Group je kompanija koja pruža IT podršku pokretanju biznisa svojih klijenata kroz web development i dizajn, kao i kroz outsourcing u oblastima razvoja softvera, digitalnog marketinga, dizajna i arhitekture.

Putem ove posete koja predstavlja sastavni deo programa "Saznajte iz prve ruke", studenti će imati priliku da saznaju više o komaniji i kako je to pokrenuti StartUp u Srbiji. Članovi Webius tima će podeliti svoje iskustvo, pričati o izazovima i prednostima rada u mladoj IT firmi. Prisutni će takođe čuti koje su to veštine potrebne da se započne IT karijera i na koji način da se prireme za intervju kod potencijalnog poslodavca.

Broj mesta je ograničen i prijava je obavezna. Prijavljivanje je otvoreno do 06.02.2015.godine.  Prijavni formular dostupan je na sledećem linku.

Program Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu "Saznajte iz prve ruke", ima za cilj da se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogući da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada, kao i da se informišu o tome koje veštine će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Do sada su studenti koji su učestvovali u ovom programu imali prilike da vide i čuju kako izgleda raditi u Telenoru, BancaIntesi, Microsoftu, privatnoj bolnici Bel Medic, u advokatskoj  kancelariji Karanović i Nikolić,  TV FOXu, farmaceutskoj kompaniji Merck Sharpe & Dohme, pivari Carlsberg u Čelarevu, cementari Holcim u Popovcu, kompanijama  Coca-Cola Hellenic, Hemofarm u Vršcu,  DIN fabrici duvana a.d. Niš u sastavuPHILIP MORRIS INTERNATIONAL u Nišu, British American Tobacco,  Ernst&Young-u,  IBM-u, agenciji McCann Group, fabrici TIGAR u Pirotu itd. 


arhiva novosti