Objavljeno: 25.05.2015

Da li i ti želiš da budeš lider budućnosti?


Studentska organizacija AIESEC sprovodi regrutaciju novih članova
logoAIESEC
Ovog proleća studentska organizacija AIESEC u okviru ‘’Future Leaders’’ programa sprovodi regrutaciju novih članova sa porukom- ‘’Prilike se ne čekaju, već stvaraju’’. AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju. Internacionalni duh organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, a cilj nam je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika. 
Studenti imaju priliku da kroz timski rad upoznaju mlade ljude iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Nakon toga, članovi imaju mogućnost napredovanja, te stiču priliku da vode tim.
Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalješ prijavu do 01.06.2015. nakon čega ćete kontaktirati lokalna kancelarija radi daljeg procesa selekcije.
Prijavu možeš popuniti na sledećem linku: http://bit.ly/prijava_clanstvo
Više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC na zvaničnom sajtu:


AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.


arhiva novosti