Objavljeno: 30.09.2013

Kulturom do znanja – Budi Coolturan!


ESTIEM LG Beograd po treći put organizuje projekat „Budi Coolturan“, koji će se održati 21. i 22. oktobra 2013. godine, u prostorijama UK „Parobrod“.


Projekat je organizovan u vidu dvodnevnog seminara koji obuhvata edukativni i praktični deo, sa ciljem buđenja i održavanja svesti kod mladih o značenju naše kulturne baštine i razumevanja funkcionisanja i organizovanosti kulturnih institucija!

U okviru edukativnog dela studentima se pruža prilika da prisustvuju poučnim i zanimljivim predavanjima koje će održati brojni stručnjaci. Neki od njih su: Slavimir Stojanović Futro, Timothy John Byford, Slavoljub Pušica ispred Muzeja u Prijepolju. Takođe moći će da prisustvuju i panel diskusiji koju će održati stručnjaci ispred Tačke komunikacije.

 Praktični deo studentma omogućava učešće  u rešavanju studija slučaja kojima doprinose radu institucija koje ih zadaju, a jedna od njih je Beogradska filharmonija. Pored studija slučaja o  okviru praktičnog delala  u organizaciji Pozorišta na Terazijama održaće se zanimljiva radionica.

Po prvi put ove godine projekat Budi Coolturan imaće dozu takmičarskog duha, svi zainteresovani studenti će moći da učestvuju u foto konkursu na  temu „Umetnost iz mog ugla“!

Više informacija o prijavama i foto konkursu možete dobiti na sajtu www.estiem.org.rs

Kulturom do znanja – Budi Coolturan!

arhiva novosti