Objavljeno: 25.10.2017

Konkurs za nagradu "Kruna uspeha"


Otvoren konkurs za diplomce Beogradskog univerziteta za nagradu "Kruna uspeha".
Kruna uspeha 2016 ss

Porodična firma „Petite Geneve Petrović“, uz podršku Ambasade Švajcarske federacije, sada već 12. godinu zaredom nagrađuje najbolje diplomce Univerziteta u Beogradu. Za ovogodišnju nagradu mogu konkurisati svi diplomci koji su, bez ponavljanja godina studija, diplomirali u školskoj 2016/2017. godini sa prosečnom ocenom višom od 9,00 (osnovne ili master studije).

Kompanija „Petite Geneve Petrović” odgovornim poslovanjem i željom da ulaže u razvoj zajednice u kojoj posluje, svake godine odaje priznanje najvrednijim i najtalentovanijim studentima Beogradskog univerziteta. Konkurs za nagradu „Kruna uspeha” okuplja najuspešnije diplomce, mlade i perspektivne ljude koji se nalaze pred novim izazovima, kao što su zaposlenje i izgradnja karijere.

Svake godine, odbor za dodelu nagrade definiše temu eseja, nakon čega uži krug prijavljenih diplomaca svoje poglede i stavove deli kroz intervju sa članovima komisije koju čini nezavisni stručni žiri. Svojim talentima, uspesima i životnim pričama koje su uvek drugačije i posebne, odabrani diplomci svake godine impresioniraju članove komisije pred kojom je i ove godine težak zadatak, jer biraju najbolje od najboljih.

Kao podstrek i motivaciju za dalje usavršavanje, porodica Petrović odlučila je da odabrani tandem diplomaca daruje Rolex časovnicima, pa tako nagrada „Kruna uspeha” prevazilazi individualno priznanje i ukazuje na potencijal podrške mladim stručnjacima iz svih oblasti, ali i na simboličan način podstiče razvoj društvene svesti o budućnosti uspešnije i perspektivnije Srbije.

Informacije o konkursu:

Konkurs je otvoren od 25.10. do 08.11.2017. godine. 

Kandidati treba da dostave sledeća dokumenta:
  • Detaljnu biografiju
  • Fotokopiju diplome i overenu potvrdu fakulteta o završenim studijama
  • Fotografiju novijeg datuma

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na zvaničnom sajtu www.krunauspeha.rs, putem telefona 011/367-47-72 ili mejla #EM#6b73776d657075776d616b4b646c786e633f6060#EM# svakog radnog dana od 12 do 16 časova.


arhiva novosti