Objavljeno: 28.02.2014

Konkurs "Dokaži se 100%!"


Banca Intesa otvara treći po redu konkurs "Dokaži se 100%!" i poziva talentovane i kreativne studente da se prijave za učešće!


U okviru projekta "Dokaži se 100%!" 12 studenata izabranih po dole navedenim kriterijumima i na osnovu intervjua Sektora za upravljanje ljudskim resursima Banca Intesa takmičiće se u dvočlanim timovima u izradi rešenja na zadati problem iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, koji zadaje stručni tim Banca Intesa.

Prema glasovima stručnog žirija izabraće se pobednički tim, predstavnik Banca Intesa i Srbije na finalnom takmičenju svih Intesa Sanpaolo ogranaka u Italiji.

Pravo učešća imaju:


- studenti završnih godina fakulteta ili studenti master i doktorskih studija

- studenti sledećih fakultetskih oblasti Univerziteta: ekonomija, bankarstvo, biznis, finansije i administracija, mediji i komunikacija, organizacione nauke, nauka i matematika, informatika i računarstvo, elektrotehnika i filozofija (uključujući psihologiju i sociologiju)

-studenti koji imaju položene sve ispite za određenu akademsku godinu u okviru propisanog roka

- studenti osnovnih akademskih studija koji imati položene sve ispite na tekućoj akademskoj godini sa prosečnom ocenom 9; studenti postdiplomskih studija ne mogu imati manju ocenu od 9 sa kojom su diplomirali

-studenti koji imaju maksimalno 26 godina u trenutku prijavljivanja

- studenti koji tečno govore engleski jezik.

Prijava


Prijavni formular preuzima se na zvaničnom sajtu Banca Intesa, gde se nalaze i svi detalji o konkursu.

Rok za podnošenje prijave je 20. mart 2014. godine u 20h.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem Facebook stranice projekta

arhiva novosti