Objavljeno: 30.12.2014

Konferencija o socijalnom preduzetništvu i kreativnim industrijama


Ova konferencija biće organizovana od 22-25. januara 2015. godine na Borskom jezeru.
pomak konferencija borska jezero

Projekta “Pomak”, čiji završni događaj i jeste sama Konferencija, ima za cilj da mlade ljude aktivne u Organizacijama civilnog društva osnaži za pokretanje inicijativa za poboljšanje socijalnog položaja i ekonomske situacije mladih u Srbiji.

U toku četvorodnevne konferencije mladi iz cele Srbije, učesnici konferencije imaće priliku da slušaju predavanja stručnjaka iz ovih oblasti, kao i da saznaju primere dobre prakse mladih ljudi koji su razvili socijalna preduzeća u svojim gradovima, koja uspešno posluju. Takođe svi prisutni imaće priliku da nauče i nešto više o kreativnim industrijama, kao i prostorima za kreativno delovanje tj. biznis inkubator centarima kreativnih industrija (co-working places i HUB-ovima).

Za učešće na Konferenciji mogu se prijaviti, predstavnici organizacija mladih i za mlade, jednostavnim popunjavanjem PRIJAVNOG FORMULARA.

Prijave su otvorene do 12. januara 2015. godine.

Organizator snosi troškove puta u visini cene povratne karte od mesta iz koga dolazite do Borskog jezera, kao i smeštaja učesnika u toku Konferencije.

Timočki omladinski centar projekat “Pomak” realizuje u partnerstvu sa Krovnom organizacijom mladih Srbije, a finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Izvor Portal mladi

arhiva novosti