Objavljeno: 09.10.2013

Konferencija Novih Lidera 2013


Konferencija Novih Lidera 2013
Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na Konferenciji Novih Lidera 2013, koja se održava 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije u Beogradu. Prijava traje do 27. oktobra.

Delegati će moći  da prisustvuju radionicama, predavanjima i panel diskusijama, koje će držati uspešni lideri iz naše zemlje i regiona. Moći će da čuju iskustva i savete, da se upoznaju sa veštinama i sposobnostima koje karakterišu jednog agenta pozitivnih promena. 

Pored govornika iz našeg okruženja, predstaviće se i internacionalni predavači i predstavnici svetskih kompanija koji će voditi interaktivne radionice. Oni će predstaviti delegatima svoj put do uspeha, njihove uspone i padove, izazove sa kojima su se susreli i načine na koje su ih prevazišli. Usmeriće ih da razmišljaju o liderstvu, o poziciji i ponašanju jednog lidera, i dati savete za dalji razvoj.

 Ova konferencija omogućava nazaboravno iskustvo, priliku za za sticanje novih zanja i veština. Poruke i saveti koji budu iznešeni biće ključni za dalji razvoj liderstva kod mladih.

Više detalja nalazi se na zvaničnoj stranici projekta putem koga se vrši i prijava za učešće.

Rok za prijavu je 27. oktobar 2013. godine.


arhiva novosti