Objavljeno: 09.10.2015

Klub Superste


Konkurs je zvanično otvoren 30. septembra, a traje do 30. oktobra.
superste

Prijava projekta
Svoju projektnu ideju prijavljuješ preko platforme www.superste.net do 30. oktobra, a možeš je izmeniti u roku od 3 dana.

Društvene mreže
Svi učesnici su u obavezi da naprave nov Tviter nalog i Fejsbuk stranicu za svoju inicijativu. Linkove ka ovim nalozima potrebno je navesti u prijavi. Sve prijave bez navedenih stranica na društvenim mrežama neće biti potpune.

Prikupljanje podrške zajednice
Superste tim, koji čine predstavnici Erste Banke i Fondacije Dokukino, najpre pregleda sve prijavljene projekte i odobrava sve koji u skladu sa propozicijama programa. Svi odobreni projekti biće javno dostupni na platformi www.superste.net. Tokom novembra, žiri Kluba Superste na osnovu poslatih prijava bira 20 finalista. Pobednike, ipak, bira zajednica, koja će biti u prilici da glasa u periodu od 20. novembra do 4. decembra 2015. godine. Prema propozicijama konkursa, glasovi sa platforme iznose 70% podrške, dok će za preostalih 30% biće zaslužni glasovi koji dolaze sa Fejsbuka i Tvitera. Deset pobednika Kluba Superste dobiće po 200.000 dinara za realizaciju projekata.

Konferencija “Samit 100 mladih lidera jugoistočne Evrope – B101”
Učešće na konferenciji „Samit 100 mladih lidera jugoistočne Evrope – B101“ će finalistima Kluba Superste pružiti mogućnost da prezentuju svoje ideje ostalim mladim liderima, stranim gostima i predstavnicima kompanija, kao i da prikupe dodatnu podršku zajednice.

Pobednici Kluba Superste
Pobednici će biti proglašeni u ponedeljak, 7.12.2015. godine.


arhiva novosti