Objavljeno: 24.11.2017

Junior Account Manager Trainee Program


Oglas za JAMTP   Final   za sajt


Šta je Account Manager?


Account Manager je deo prodajnog tima. Zadužen je za sticanje novih klijenata kao i za održavanje kontakta i komuniciranje sa postojećim klijentima. Account Manager mora da razume potrebe klijenata i ponudi im rešenje u vidu proizvoda ili usluga firme za koju radi.

Kako izgleda Junior Account Manager Trainee Program?


Junior Account Manager Trainee Program je sjajna prilika za mlade osobe koje su na početku svoje karijere. U okviru programa, kandidati će imati priliku da kroz obuke i rad sa mentorom steknu znanje i iskustvo neophodno za efikasno obavljanje posla Account Manager-a. 

Program traje 6 meseci. Podeljen je u 3 faze gde svaka faza traje 2 meseca. Od kandidata se očekuje da u svakoj fazi ispune određene ciljeve u odnosu na koje će biti određen i paket stimulativnih beneficija. Kandidati koji uspešno završe program dobijaju Workforce sertifikat i preporuku kao i ponudu za posao na poziciji Account Manager-a.

Ko može da se prijavi za učešće?


Pravo učešća u Junior Account Manager Trainee Programu imaju:
  • studenti završnih godina osnovnih i master studija
  • nezaposleni sa manje od godinu dana radnog iskustva
Strast prema prodaji i dobre komunikativne veštine su neophodne, jer će kontakt sa klijentima biti svakodnevna aktivnost kandidata.

Kako se prijaviti za učešće?


Svi zainteresvani kandidati mogu poslati CV na email #EM#706e716f6b736f477b7a6f797a647d216262#EM#.


arhiva novosti