Objavljeno: 16.11.2013

JCI Konferencija Mladih Profesionalaca NLP U BIZNISU


Konferencija o veštinama i tehnikama Neuro Lingvističkog Programiranja (NLP) u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.


Komora mladih (Junior Chamber International – JCI) vas poziva da u sredu, 27. novembra, prisustvujete trećoj po redu JCI Konferenciji Mladih Profesionalaca, na kojoj ćete imati priliku da se više upoznate sa veštinama i tehnikama Neuro Lingvističkog Programiranja (NLP) u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.

Konferencija će se održati u poslovnim prostorijama Privredne komore Srbije na adresi Terazije 23, II sprat, Velika sala sa početkom u 18:00 časova.

Predavači:

  • Charls Faulkner, direktor i osnivač Influential CommuniCations i jedan od prvih NLP trenera u SAD
  • Slavica Squire, osnivač prvog NLP institute u Srbiji
  • Milica Nikolić, NLP Trainer & Business Coach

 

Program:


17:30-18:00 Registracija
18:00-19:00 "Tajne uticajnih lidera", Charles Faulkner (predavanje na engleskom jeziku)
19:00-19:15 Pauza
19:15-20:00 "Inspiracija ličnim primerom", Milica Nikolić, funkcije
20:00-20:15 Pauza
20:15-21:00 "Sreća je nova produktivnost", Slavica Squire
21:00-22:00 Business netvorking event (BNE)

Kotizacija:


Kotizacija iznosi 1.500,00 dinara po učesniku i obuhvata: predavanja, sertifikat o pohađanju, koktel.

Detalji za uplatu kotizacije u dinarima su:

  • Primalac uplate: JCI Beograd, Jurija Gagarina 212/35, Novi Beograd
  • Svrha uplate: Kotizacija za JCI Konferenciju Mladih Profesionalaca
  • Račun za uplatu kotizacije: 160-265041-62, Banca Intesa

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na konferenciji, molimo Vas da se prijavite i potvrdite Vaš dolazak na e-mail #EM#6a626b686b6b60627a6c646865676f3d202021537378777e7437797471#EM#, najkasnije do 25. novembra. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Snežani Panić, na broj telefona 069/86-17-135Charls Faulkner, direktor i osnivač Influential CommuniCations i jedan od prvih NLP trenera u SAD.

Direktor je i vlasnik Influential Communications, kompanije u Čikagu, SAD jedan od prvih NLP trenera, izuzetno cenjen i aktivan u oblasti biznisa. On je life‐coach, trader, motivator, autor i ekspert u modelovanju. Svoju karijeru je započeo studijama lingvistike na Northwestern University, gde se i upoznao sa NLP‐om. Učio je NLP od samih začetnika, njegova izvanredna ekspertiza u Eriksonovoj hipnozi i uz to geštalt terapija kao i kognitivna lingvistika i terapija po Rodžersu su dale pečat njegovoj jedinstvenoj metodologiji modelovanja koju je malo po malo implementirao u polju NLP‐a.

Predavao je na svim istaknutim NLP Institutima, a početkom osamdesetih je bio uključen i u sam razvoj NLP metoda kao što su submodaliteti, promena uverenja, Sleight of mouth, itd. 1986. je bio zaslužan za izdavanje prvog NLP magazina The NLP Connection, a nekoliko godina bio je Executive Director of NLP Comprehensive.

Postao je veoma poznat po tome što se bavio modelovanjem izvrsnih u svetu finansija. Autor je nekoliko knjiga i audio treninga od kojih je najpoznatiji “NLP: The New Technology of Achievement”, a posebno se profilisao knjigom “The New Market Wizards”. Njegova specijalnost je rad sa metaprogramima, ličnim metaforama, donošenje odluka, motivacija i odnos prema novcu.Slavica Squire je NLP metodologiju donela iz Nemačke u Srbiju još 2004. godine, i od tada uspešno prenosi svoje znanje i iskustvo kompanijama i pojedincima koji žele da rade na svom razvoju i time ona doprinosi kvalitetnijoj komunikaciji i produktivnijem načinu života i rada u Srbiji i zemljama u okruženju. Sertificirana je kao International NLP Master Trainer i Master Coach Trainer nakon niza usavršavanja širom sveta kod najpriznatijih NLP stručnjaka i Instituta.

Na osnovu dugogodišnjeg usavršavanja i radnog iskustva u Nemačkoj, gde je i primenjivala NLP u svojoj poslovnoj praksi u prodaji i kasnije kao rukovodioc prodajnog tima za celu Nemačku, a zatim radeći treninge i coaching-e, kao i u uspešnoj izgradnji svoje firme, ona je postala expert za primenu NLP-a u sledećim oblastima prodaja, rukovođenje, organizacioni i lični razvojni procesi; supervizija za organizacione trenere i coach-eve; executive i top-manager coaching; trening za rukovodioce i timove; moderacija na temu strategija i vizija; consulting i trening u procesu razvoja i povećanja produktivnosti prodajnog tima. Redovan je član Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP čije je sedište u Švajcarskoj, a takođe je i Vice President of European Coaching Association – ECA, čije je sedište u Nemačkoj.Milica Nikolić, NLP Trainer & Business Coach Milica Nikolić se još za vreme studija, susreće sa NLP‐om kada joj se javlja interesovanje za ovu metodologiju koja se bavi ličnim i profesionalnim razvojem.

Svojim zalaganjem 2009. godine postaje asistent vlasnice prvog NLP Instituta u Srbiji – Slavice Squire i uporedo sa studijama radi i pohađa profesionalnu NLP edukaciju. 2010. godine postaje NLP Business Coach i radi na individualnom razvoju pojedinaca. 2011. postaje NLP Trainer, najmlađi trener u Srbiji i započinje sa edukacijom dece i odraslih. Svoj prvi samostalni NLP projekat edukativnog karaktera u okviru NLP Instituta pod nazivom „Priprema za budućnost“ realizuje 2012. godine za decu iz domova bez roditeljskog staranja. Nakon njegove uspešne realizacije, Milica u okviru NLP Instituta pokreće projekat „Veštine življenja“ u jednoj osnovnoj školi, gde decu u okviru istoimene sekcije podučava da zadovoljnije i srećnije žive.

Redovan je NLP Trainer i Coach na NLP Institutu gde je predavač na NLP Business Practitioneru, Masteru i NLP Fitnessu. Njen stil podučavanja karakterišu praktični primeri, jednostavnost, duhoviti način prezentovanja i podrška polaznicima u učenju. Miličina misija je da svojim primerom i edukacijom podstiče ljude da žive srećnije, u skladu sa sobom i svojim okruženjem.

 


arhiva novosti