Objavljeno: 21.01.2015

ISKORISTI PRILIKU, IDI NA PRAKSU!


Global Talent – program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu pruža jedinstvenu priliku studentima završnih godina fakulteta i viših škola da steknu relevantno iskustvo radeći u svojoj struci u kompanijama i firmama širom sveta, razvijenim ili manje i na taj način mogu da se upoznaju sa radom u multikulturalnom okruženju i timskim radom. Program je kao mogućnost izdvojio primer prakse u Bukureštu u oblasti marketinga i prodaje.
AIESEC prakse za niske studente

Praksa nudi priliku ambicioznim studentima da usavrše svoja znanja radeći u multikulturalnom okruženju. Praktikanti rade na istraživanju marketinškog tržišta i otkrivanju novih načina za implementiranje poslovnih stragetija u Istočnoj Evropi i Balkanu, .

Studenti imaju priliku da uz sve benefite ove prakse u inostranstvu steknu i relevantno iskustvo u prodajnom sektoru, usavrše svoje prodajne veštine i razviju ideje vezane za marketing, kao i da napreduju na pozicijama. 

- Dužina prakse: 52 nedelje
- Radno vreme: od 9:00 do 17:00
- Plata: $770

Ukoliko ste zainteresovani za ovu praksu ili želite da se raspitate o drugim mogućnostima i sličnim praksama popunite prijavu i bićete kontaktirani u roku od 48h.

Neophodni uslovi za učešće na programu Global Talent:

- Diplomirani student ili student završne godine bilo kog fakulteta ili više škole.
- Odlično poznavanje engleskog jezika i osnovno znanje drugog stranog jezika.
- Posedovanje veština za rad na računaru i pretraživanje interneta.
- Ostali uslovi zavise od institucije u kojoj bi se praksa obavljala.

AIESEC je najveća međunarodna organizacija vođena od strane studenata na svetu, sa više od 100 000 članova  u 124 zemalja sveta. Članovi organizacije kroz timski rad usavršavaju svoje komunikativne i poslovne veštine, baveći se projektima sa raznim temama i iz različitih oblasti, kao što sto su na primer ekologija, jezik, kultura, marketing, informacione tehnologije, finansije i mnoge druge. Program Global Talent fokusiran je upravo na razvoj mladih ljudi, pomažući im da stenu relevantno i neophodno iskustvo a samim tim praktikat ima mogućnost da postane vodeći stručnjak u izabranoj oblasti.


arhiva novosti