Objavljeno: 14.10.2013

Humanost odnela pobedu sa Voždovca


Glumci iz filma i TV serije "Montevideo, Bog te video" odigrali su humanitarnu utakmicu sa timom fan kluba "Orlovi" na novom stadionu FK "Voždovac".

Izvor: Blic.rs

Studentska zadruga S servis želi da se zahvali svim članovima S servisa koji su svojim radom doprineli održavanju humanitarne utakmice između tima “Montevideo” i Fan kluba “Orlovi”, koja je održana 13. oktobra na stadionu FK "Voždovac".

U organizaciji događaja su učestvovali:


 1. Aleksandar Janićijević
 2. Danilo Vojinović
 3. Danko Janićijević
 4. Dušan Lučić
 5. Filip Demirović
 6. Filip Mijatović
 7. Ilija Blagojević
 8. Luka Čabarkapa
 9. Marija Kostić
 10. Milan Filijović
 11. Milica Cerović
 12. Miloš Ilić
 13. Miloš Ivanković
 14. Miloš Nikolov
 15. Miroslav Radojević
 16. Mladen Kovač
 17. Nemanja Jakovljević
 18. Olivera Žuža
 19. Rajko Rovčanin
 20. Sandra Čivić
 21. Srđan Stojković
 22. Srefan Nedeljković
 23. Stefan Savić
 24. Vojislav Nikolić
 25. Zlatko Vasić
Takođe, želimo da se zahvalimo svima koji su kupovinom karata pomogli Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.


Izvor: Blic.rs

Pred više od 2.000 ljudi u publici, među kojima je bilo i 50 mališana iz Zvečanske, poznati glumci, sportisti i voditelji zaigrali su fudbal. Već u prvim minutima utakmice, na oduševljenje gledalaca, prvi gol dala je maskota tima “Orlovi”, a glumci su ovaj potez podržali smehom i aplauzom.
 
Pobedu je posle sat vremena igranja odnela ekipa “Montevidea” sa 3: 2, tačnije sa 3:1, ali je sudija priznala gol koji je glumcima dala maskotao orao.

U fudbalskoj ekipi "Montevideo Bog te video" bili su glumci Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Andrija Kuzmanović, Predrag Vasić, Uroš Jovčić, Ivan Zekić, Nenad Heraković, Miloš Biković i Rade Ćosić. Kao pojačanje sa iskustvom priskočili su fudbalski asovi Bata Mirković, Perica Ognjenović i Ivica Kralj.

U suparničkoj ekipi fan kluba "Orlovi" fudbal su zaigrale i poznate dame, voditeljke Marija Egelja i Rada Radenović.

Publika je aplauzom ispratila svaki potez igrača i svi su navijali za dobru atmosferu, pobednik, kako su rekli, nikome nije bio bitan.

Deca iz Zvečanske su svaku pauzu na utakmici iskoristila da siđu na teren i druže se sa svojim omiljenim glumcima.

arhiva novosti