Objavljeno: 23.01.2014

Global families program


Dovedi svet u svoj dom! Ugosti volontera iz inostranstva na 3 ili 6 nedelja!


Ove zime, studentska organizacija AIESEC pruža sjajnu priliku svim zainteresovanima da nauče nešto novo, upoznaju različite kulture, unaprede svoje znanje engleskog jezika, pa čak i šansu da dobiju besplatnu praksu u inostranstvu. U pitanju je program „Global Families“, koji podrazumeva nalaženje mesta za boravak studentima volonterima koji iz raznih zemalja sveta dolaze u našu zemlju. Volonteri će raditi na projektu „Pokreni svoju budućnost”, koji ima za cilj stvaranje platforme za usavršavanje mladih putem neformalnog obrazovanja u Srbiji.

AIESEC poziva sve mlade koji su zainteresovani da u svoj dom prime studenta iz inostranstva na period  3 nedelje ili 6 nedelja da se prijave, a zauzvrat dobijaju bogato iskustvo, nova znanja o različitim kulturama sveta, ali i šansu da dobiju besplatnu inostranu praksu u organizaciji AIESEC-a u jednoj od 124 zemlje sveta.

Prijava


Prijavu možete popuniti ovde.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.


Više informacija: aiesec.org.rs

arhiva novosti