Objavljeno: 02.06.2015

FitPass


Jedna kartica za 300 sportskih objekata!
fitpass baner sajt objava 481

FitPass je nastao u Beogradu sa idejom da omogući svima da vežbaju više sportova i idu u više različitih vežbališta po ceni samo jednog od njih. 

Svi mi želimo da vežbamo, idemo na plivanje, da se družimo sa prijateljima uz kuglanje ili bilijar, ali često se dogodi da nam je sve to previše skupo. Međutim, sada u Srbiji postoji nešto sasvim novo!

Ideja je nastala, kako to često biva, iz sopstvene potrebe osnivača, Ognjena Radića : „Idem u teretanu na Banovom brdu, ali se desi da se zadržim na poslu i ne mogu da stignem nazad do Banovog brda. U tim situacijama rado bih koristio neku bližu, ali mi je preskupo da plaćam članarinu u dve teretane“, objasnio je svoj prvobitni problem Radić.

Ognjen i njegov tim odlučili su da kreiraju jednu članarinu za sve kroz posebnu karticu — FitPass. Pored toga što se sa njom može ići u teretane, bazene i različite sportske klubove, ova kartica uključuje i popuste na premium usluge poput masaža, 1-1 treninga i sl.

Više informacija potražite na sajtu: www.fitpass.rs  

P 01 01sajtobjava

Svi članovi S servisa dobjaju popust od 30% na prvu članarinu, kao i popust od 10% na redovnu cenu članarine za pakete: Basic, Classic, Classic S, Classic M i Classic XL.
FitPass trenutno pokriva preko 300 objekata iz Beograda, Novog Sada, Pančeva i Lazarevca, a uskoro će se dodati i Niš i Kragujevac. 

Ponekad dve, tri hiljade dinara zna da bude mnogo i dogodi se da su nam prekopotrebne, ali nam se u isto vreme i vežba, pa je sasvim logično zapitati se da li je isplativo da za taj novac možemo da idemo i u tereatanu, i na bazene, i kuglanje, jogu, zumbu, masaže, fudbal, klizanje, jahanje, mnogo drugih stvari. 
arhiva novosti