Objavljeno: 01.04.2016

Dan studenata!


VELIKI KONCERT U STUDENTSKOM GRADU
walden students group picture


Već tradicionalno, svakog 4. aprila, na Dan studenata, na platou Studentskog grada na Novom Beogradu održava se veliki koncert, na kojem će nastupiti najveće i najpopularnije muzičke zvezde, a koji će okupiti i preko 12 000 posetilaca, mahom studenata. Koncert organizuju Udruženja studenata Studentskog grada u saradnji sa Ustanovom studentski Centar „Beograd“.
Svi posetioci će moći da uživaju u sjajnoj svirci i nastupu mnogobrojnih muzičara, popularnih bendova i pevača od 18:00 do 00:00 časova i to:
  • KERBER - muzičar i bend sa ozbiljnom tradicijom, koje ne treba posebno predstavljati
  • The Dibidus (ex Familija) – rok bend, koji su, inače, naslednici grupe Familija
  • SMREK SI! - aleternativni garažni rok sastav
  • DJ Marchez
I ove godine, na Dan studenata, u subotu 4. aprila, na studentskoj lokaciji, na platou Studentskog grada, očekuje vas veliki koncert, na kome će nastupiti sjajni muzičari, od etabliranih, preko mladih, alternativnih i rok sastava. Ulaz na koncer je slobodan.
Ovaj koncert predstavlja jedno od najmasovnijih studentskih okupljanja u godini. Ne propustite ovogodišnje izdanje tradicionalnog studentskog velikog koncerta i uživajte uz nastup svojih muzičkih favorita.
Koncertni događaj će upotpuniti dodela vrednih nagrada i poklone od strane sponzora događaja kroz aktivnosti koje će početi oko 17 časova. Takođe, organizatori su obezbedili u saradnji sa sponzorima i popuste za prvih 1000 posetilaca.
Svi ste pozvani!

Srdačan pozdrav i dobrodošlica,

Organizatori: Udruženja studenata Studentski grad
Partner: Ustanova studentski Centar „Beograd“

arhiva novosti