Objavljeno: 14.09.2015

Da li je ovo najbolji posao koji se nudi u regionu?


Privlačna plata oko 990 evra, za dve nedelje boravka na svežem vazduhu.
je li to najbolji posao u hrvatskoj trazi se travo


Oglas za posao koji je izazvao pažnju mnogih kandidata, za radno mesto "travopazitelja", verovatno je najbolji posao koji se trenutno nudi u Hrvatskoj, ali i u regionu.

Privlačna plata od 7.500 kuna, odnosno oko 990 evra, za dve nedelje boravka na svežem vazduhu zainteresovala je čak i neke koji posao već imaju. A šta je zapravo travopazitelj?

Tražimo nekoga ko se dobro snalazi na društvenim mrežama, ko će paziti da travnata površina izgleda sjajno, pa smo mesto nazvali "travopazitelj".

Ne tražimo osobu da kosi travu, jer to će raditi naša robotska kosilica. Travopazitelj će samo biti u blizini, posmatrati kako kosilica radi, a na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovisati naš proizvod, objasnila je Martina Drezga, direktorka firme Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

Husqvarna robotska kosilica naime sama kosi površinu koja joj se zada, grickajući travu poput ovce, a kad joj se isprazni baterija inteligentna tehnologija sama čak odlazi i na punjač.

Husqvarna Automower prva je originalna robotska kosilica, a kako se radi o proizvodu koji u Hrvatskoj još nije prepoznat u meri u kojoj je u svetu, Husqvarna se odlučila na ovaj neobičan oblik promocije.

Želeli smo da ljudima damo priliku da uživo vide koliko je neverovatno lako koristiti ovu tehnologiju, a usput nekome dati priliku da zaradi fantastičnu platu, objašnjava Drezga.

Izvor: Bizlife.rs

arhiva novosti