Objavljeno: 20.03.2015

Coke Summership 2015


Prijava za Coke Summership program letnje prakse

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija pokrenula je Coke Summership program sa željom da mladim i talentovanim ljudima pruži priliku da steknu i unaprede svoja znanja i poslovne veštine, te da usmere svoju karijeru u željenom pravcu. Prijavljivanje za učešće u programu traje od 15. marta do 04. maja, nakon čega kandidati prolaze tri faze selekcije.

Coke Summership logo

Za Coke Summership letnju praksu mogu da se prijave studenti akreditovanih univerziteta u Srbiji koji u maju odslušaju treću godinu, studenti četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili najkasnije u prethodne dve godine, kao i polaznici master studija.

Šta Coke Summership program nudi studentima?

Ovaj jedinstveni program praksi osmišljen je tako da omogući polaznicima sticanje praktičnih veština, upoznavanje sa dobrim primerima iz poslovne prakse kompanije Coca-Cola Hellenic-a ali i drugih kompanija sa kojima ona sarađuje. Program na nedeljnom nivou obuhvata jedan dan interaktivnih predavanja i četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom. Mladi imaju priliku da vide kako u praksi izgleda sve ono što su na fakultetu učili, imaju priliku da primene dosadašnja znanja i kroz rad u kompaniji steknu nova.

Upravljanje projektima, razvoj liderskih sposobnosti, veštine poslovne komunikacije, efikasno upravljanje vremenom, veštine prezentovanja, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici mogu dodatno usavršavati. Coke Summership program održava se tokom jula i avgusta i traje šest nedelja.

Svi studenti koji uđu u program dobijaju sertifikat da su završili praksu i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

Svi zainteresovani studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji, već danas mogu da se prijave za Coke Summership letnju praksu koju organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic. Prijavljivanje kandidata za program koji nudi sticanje i unapređivanje praktičnih i poslovnih veština biće moguće do 4. maja popunjavanjem formulara na sajtu www.cokesummership.com. Nakon toga, biće organizovana selekcija prijavljenih kandidata, dok će sam Coke Summership program biti realizovan tokom jula i avgusta.

Izvor: Portal Mladi


arhiva novosti