Objavljeno: 23.04.2015

CaseChallenge


Ove godine, u Domu omladine, 6. maja će se održati studija slučaja za studente i srednjoškolce.
cchall

CaseChallenge je projekat koji ove godine po prvi put organizuje Infinity Impulse. U sebi sadrži nekoliko studija slučaja u toku godine a prva studija slučaja koju će kompanije zadati učesnicima biće iz oblasti „Nauka i Tehnologija“.

 

Case Study predstavlja bitan sastavni deo poslovne edukacije a mladi predstavljaju naš motiv za organizovanje projekta ovog tipa. Cilj ovog projekta je da ih podstaknemo da upotrebe znanje koje stiču obrazovanjem i da se što češće susreću sa ovom metodom. CaseChallenge je namenjen studentima i srednjoškolcima I okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja kao I sve mlade koji su spremni da zajedničkim snagama u timskom radu uz mentorstvo kompanija dolaze do najboljih rešenja.

 

Želimo da kreiramo mogućnosti za lični razvoj mladih i da poslužimo kao podrška u dostizanju njihovog punog potencijala. Svi zajedno želimo da stvorimo pozitivan uticaj na društvo fokusirajuci se na izgradnju ličnih mreža i istražujući njihovo usmerenje i ambicije za budućnost.

 

Kroz saradnju sa fakultetima, studentskim organizacijama i srednjim školama želimo da se približimo najproaktivnijim mladim talentima i u saradnji sa privredom im omogućimo uspešan razvoj i iskorak u korporativni svet.

 

Case Challenge je projekat takmičarskog karaktera koji se zasniva na rešavanju studije slučaja koje zadaju kompanije partneri Devana Technologies, EY Serbia Careers i Cofa Media. Pored praksi koje su nagrade za najbolje, pobednici dobijaju i poklon vaučere u vrednosti od 5200 dinara za dvomesečni kurs jezika od Bejza Edukativni Centar i besplatan termin za Tim Building u EscapeGame Beograd Beograd! Prijavite se, ostalo je još samo 5 dana!

 

http://casechallenge.rs/


arhiva novosti