Objavljeno: 10.03.2016

Case Study Show 2016


Prisustvuj velikom događaju i mini sajmu zapošljavanja
najava

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, organizuje  deseti, jubilarni Case Study Show, koji se održava od 10. do 12. marta, na Fakultetu Organizacionih Nauka i u Narodnoj banci Srbije.
Case Study Show je projekat takmičarskog karaktera koji studentima svih fakulteta pruža priliku da steknu praktična iskustva rešavanjem realnih poslovnih problema kompanija učesnica.
Studenti svih fakulteta mogu da dođu prva dva dana na Fakultet Organizacionih Nauka gde se će održati Company Fair koji pruža mogućnost svim studentima da razgovaraju sa predstavnicima svih kompanija i ostave svoj CV radi   mogućnosti poseta kompaniji, razgovor za posao ili dobijanje prakse.
Prvi dan počinje prezentacijom Business Case-a, gde takmičari, podeljeni u timove prezentuju svoja   rešenja   prethodno   zadatih   studija   slučaja   od   strane   zlatnih   partnera   Air Serbia, Mercator, Devana Technologies, Japan Tobacco International, Roche, Coca–Cola Hellenic i Mozzart, na  srpskom ili engleskom jeziku. Svoje rešenje prezentuju u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata. Najbolje i najinovativnije timove očekuju vredne nagrade.
Uporedo sa Business Case-om, studenti će učestvovati na Case Room-u, tako da ostvaruju priliku da na kreativan i drugačiji način odgovore na kraći zadati problem iz prakse srebrnih kompanija Delhaize Srbija, Opel Srbija i Telekom Srbija, kao i svih zlatnih partnera.
Treći dan projekta, održaće se u Narodnoj banci Srbije i biće namenjen za Speed Dating, koji pruža priliku svim zainteresovanim studentima da se kroz formu kratkih intervjua, predstave vodećim kompanijama na domaćem tržištu. Pored zlatnih i srebrnih partnera, učesnici će biti u prilici da se predstave i bronzanim partnerima - EY, Opticus, TeleSign.
Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja, koji su spremni da zajedničkim snagama u timskom radu dođu do najboljeg rešenja. 
Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs ili nas kontaktirati putem mail-a #EM#6a646e666a64286a6165657d656e4e6a63657b76793b79657f#EM#


arhiva novosti