Objavljeno: 14.04.2015

Radionice na temu – Budi svoj najbolji PR


Prijave su otvorene do 14.4.2015 Požurite!
usa sajt

Studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u okviru projekta Škola poslovnih veština u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, organizuje besplatne radionice sa temom: Budi svoj najbolji PR.

Teme kojima će se predavači na radionicama baviti su: kako prezentovati sebe, kako se ponašati na razgovoru za posao, praksu, stipendiju i sl.

Radionice će se održati 18, 19, 25. i 26. aprila na teritoriji grada Beograda, a na radionice se mogu prijaviti učenici četvrtog razreda srednjih škola i studenti svih fakulteta. Da bi se prijavili, potrebno je da pošaljete CV i motivaciono pismo na: radionice @mpr-global.com do 14. aprila u ponoć.

Tokom radionica predavači će pokušati da polaznicima prenesu svoje bogato iskustvo i znanje iz domena PR-a, kao i da im pomognu da u budućnosti sebe predstave na najbolji mogući način u prilikama od značaja za buduću karijeru.

Radionice se održavaju u okviru projekta Škola poslovnih veština, koji organizuje studentska organizacija Mreža za poslovni razvoj u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji. Cilj projekta je da pruži mladima znanje i veštine sa kojima se ne susreću u toku redovnog obrazovanja, a sve kako bi se smanjila nezaposlenost i kako bi se unapredilo i što bolje iskoristio intelektualni potencijal mladih ljudi u zemlji. Neke od tema kojima se Škola poslovnih veština bavi su: preduzetništvo, liderstvo, diplomatija, komunikacija, odnosi sa javnošću, timski rad, psihologija uspeha, poslovna etika, ljudska prava.

U okviru projekta učestvovali su brojni domaći i strani predavači: dr Džon Lenoks (profesor sa Univerziteta Oksford), dr Jurgen Spis (direktor instituta za Humanističke nauke), Vanja Udovičić (ministar omladine i sporta u Vladi Srbije), Gi Đoken (izvršni direktor UNESCO centra za mir iz Vašingtona), Uve Fredhajm (generalni direktor kompanije Telenor u Srbiji), Nj.E. Nils Ragnar Kamsvag (ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji), Dragana Roter (rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Vip mobajl) Irena Vojačkova Solorano (šefica kancelarije UN u Srbiji) i mnogi drugi.

Nova sezona je započeta predavanjem dobitnice Nobelove nagrade za mir za 2003. godinu, dr Širin Ebadi iz Irana, koje je održano 22. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Izovr: PortalMladi


arhiva novosti