Objavljeno: 10.11.2013

Akademija Modernog Menadžmenta


Akademija Modernog Menadžmenta
Predavanja u okviru ovog seminara obuhvataju najrazličitije teme iz oblasti biznisa, od marketinga i odnosa s javnošću, preko finansijskih, do zakonskih aspekata poslovanja.
Academy of Modern Management je seminar, koji se održava već četvrtu godinu za redom, pod pokroviteljstvom ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu.

Od 2012. godine, seminar se fokusira na preduzetništvo, a od 2013. godine na različite vrste preduzetništva, i pored toga, obezbeđuje pobednicima deo početnog kapitala, potreban za otvaranje svog biznisa.

Dodatne inovacije, koje su uvedene ove godine, predstavljaju stručne konsultacije, u vezi sa svim aspektima započinjanja novog biznisa, koje će držati stručnjaci iz domaćih kompanija, kao i profesori sa Fakulteta organizacionih nauka, što će pomoći učesnicima da na što bolji način pripreme različite delove biznis plana za finale događaja.

Na seminaru će učestvovati pedeset učesnika, od 20 do 30 godina starosti, samoorganizovanih u timove do pet članova.

Kako je preduzetništvo jedno od ključnih pitanja savremenog poslovanja, Academy of Modern Management se upravo fokusira na različite vrste istog, kao što su socijalno, korporativno, žensko, internet, porodično, međunarodno i globalno preduzetništvo, pri čemu se učesnicima daje izbor formiranja svog biznisa u okviru jedne od navedenih grupa.

Ove godine, koncept projekta promenjen je tako da prve nedelje, od 9. do 13. decembra, učesnici posećuju predavanja, nakon čega imaju pet dana da u potpunosti osmisle koncept svog potencijalnog budućeg biznisa i naprave što bolji biznis plan, za prezentaciju na finalu seminara, 18. decembra. U međuvremenu, za njih su obezbeđene konsultacije, kako bi imali podršku stručnjaka, koje mogu pitati sve što ih zanima, relevantno za preduzetništvo, a o čemu nemaju dovoljno informacija. Na ovaj način, sa više vremena i podrškom stručnjaka, imaće sve predispozicije za kvalitetnija i održivija rešenja.

Poslednjeg dana događaja, 18. decembra, učesnici će prezentovati svoje ideje članovima stručnog žirija, nakon čega će uslediti proglašenje pobednika, koji osvajaju deo početnog kapitala za svoj biznis, i koktel zatvaranja.

Više informacija: http://www.estiem.org.rs/srpski/amm

arhiva novosti