Objavljeno: 03.04.2015

Transport and Traffic Business Day 2015 „ПРЕПОРУЧИ СЕ“


Саобраћајни факултет у Београду 7. април 2015. године

TTBD logo

Скуп „Transport and Traffic Business Day“ представља студентски пројекат у организацији Савеза студената Саобраћајног факултета (СССФ), уз подршку деканског колегијума и наставног особља Факултета и за основни циљ има представљање и повезивање саобраћајних инжењера и студената Саобраћајног факултета и других факултета из техничко – технолошке групације са представницима компанијама из области саобраћаја, транспорта, логистике и комуникација, како би се подстакло њихово запослење у Републици Србији.

На претходно одржаном скупу, „Transport and Traffic Business Days 2014“, учествовало је преко четрдесет државних предузећа, компанија и организација, као и приближно четири стотине студената и дипломаца. Компаније су се студентима представљале у виду презентација и штандова и биле отворене за сваки вид комуникације.

Поучени искуством из претходних година, овогодишњи Скуп концептуално је промењен у циљу сталног унапређења. Учешће је узело осамнаест компанија које су спремне да студентима и инжењерима обезбеде праксу или запослење, од чега су девет партнери скупа, а остали су у форми учесника. Новина је да ће  млади стручњаци износити  у оквиру секције „Моје мишљење – Ваша пажња“ своје виђење решења проблема задатих од стране компанија и тако представити своје комуникационе способности, креативност и стечена знања како би се компанијама показали у што бољем светлу и тако се препоручили чиме остварујемо слоган  овогодишњег Скупа – „ПРЕПОРУЧИ СЕ“. Компаније које узму учешће, имаће могућност да презентују своју делатност и политику запошљавања кадрова. Путем „кафе састанака“ са деканским колегијумом, представници компанија имаће могућност да остваре или унапреде већ постојећу техничко – пословну сарадњу са Факултетом.

Више информација о нама и компанијама које учествују на овогодишњем скупу, као и пријаву за радионице компанија можете пронаћи и извршити на нашем званичном сајту: ttbd.sf.bg.ac.rs

Посетите нас, бићете нам драг гост.

Извор:  ttbd.sf.bg.ac.rs


arhiva novosti