Usluge S servisa

Studentska i omladinska zadruga S servis klijentima nudi širok spektar usluga u domenu ljudskih resursa.


Privremeno i povremeno zapošljavanje


S servis obezbeđuje uslugu privremenog i povremenog zapošljavanja za mlade talente i radnu snagu starosti od 15 do 30 godina. Ovakav vid fleksibilnog zapošljavanja predstavlja garantovano najjeftiniji legalan način zapošljavanja na našem tržištu.

Pozitivna zakonska regulativa iz oblasti privremenog i povremenog zapošljavanja u Republici Srbiji omogućava studentskim zadrugama da studenti i učenici mogu da rade po znatno nižim stopama doprinosa, što sa jedne strane poslodavcu obezbeđuje znatne uštede, a sa druge daje mogućnost da radnika angažuje samo u onoj meri neophodnoj da izvrši radni zadatak.

Ova usluga S servisa obuhvata kompletnu administraciju radnika, prijave i odjave radnika, obračun plata i brz i efikasan način isplate radnika.

     

Korišćenje online aplikacije za administraciju i kontrolu radnika


Osluškujući potrebe naših klijenata, a po uzoru na višegodišnje iskustvo naših partnera iz Evropske unije, razvili smo specijalizovanu online aplikaciju za administraciju i kontrolu radnika za potrebe klijenata.

Online aplikacija ePoslovnica predstavlja prvi i jedini sveobuhvatni online alat za upravljanje radnicima na privremenim i povremenim poslovima. Ova aplikacija pojednostavljuje procedure, smanjuje arhivu, osigurava transparentnost, povećava produktivnost, štedeći vreme i novac.

Više informacija možete pogledati u sekciji ePoslovnica.


Usluga hitnog servisa kod angažovanja radnika


S servis nudi uslugu hitnog servisa kod angažovanja radnika, što podrazumeva pronalazak radnika i upućivanje na rad u najkraćem mogućem roku.

Ovakav vid angažovanja radnika je izuzetno značajan za kompanije koje imaju iznenadne potrebe za dodatnom radnom snagom, posebno u delatnostima proizvodnje i logistike, gde zastoji u poslovanju mogu generisati velike troškove.


Oglašavanje radnih pozicija


Vršimo uslugu internog i eksternog oglašavanja radnih pozicija svih profila u skladu sa zahtevima klijenata.

Interno oglašavanje podrazumeva informisanje potencijalnih kandidata iz naše baze putem SMS i e-mail kanala komunikacije, internet stranice S servisa i društevnih mreža. Eksterno oglašavanje se vrši putem najposećenijih online oglašivača za zapošljavanje na našem tržištu.


Selekcija i regrutacija kandidata


Nudimo usluge traženja i selekcije kandidata i regrutujemo kandidate svih profila.

Selekcija i procena vrši se na osnovu specifičnih zahteva klijenata. Posedujemo veliku bazu biografija talenata i potencijalnih kandidata svih profila sa kojima smo u svakodnevnom kontaktu.

Naš proaktivan pristup i kvalitet baze kandidata osigurava našim klijentima najviši standard selekcije i regrutacije na polju studentskih i omladinskih zadruga na našem tržištu.


Filtriranje prijava kandidata / predselekcija


Filtriranje prijava kandidata nudimo kao posebnu uslugu koja je deo procesa S servis predselekcije kandidata.

S servis vrši odabir najboljih biografija kandidata u skladu sa zahtevom radne pozicije, dok proces selekcije i regrutacije obavlja klijent.

Prednost ove usluge je što klijentima štedi resurse kod procesa selekcije, jer dobijaju izdvojene biografije kandidata zahtevanog znanja, veština i kompetencija.


Dodatne personalizovane usluge (tailor-made pristup)


Uvažavajući sve specifičnosti naših klijenata i potrebe lokalnog tržišta, spremni smo da naše usluge u potpunosti prilagodimo zahtevima klijenata. 

Pored prilagođavanja postojećih usluga, u mogućnosti smo da ponudimo širi portfolio dodatnih usluga u domenu omladinske populacije:
  • Istraživanje tržišta i anketiranje
  • Promocije i marketinške usluge
  • Koordinacija radnih aktivnosti na terenu
  • Kreditiranje isplate radnika
  • Razvoj zajedničkih projekata, itd.