Prednosti S servisa

Studentska i omladinska zadruga S servis obezbeđuje klijentima brojne prednosti koje doprinose njihovom razvoju i unapređenju poslovanja.

Znatno smanjenje troškova rada


Za angažovanje radnika preko studentske i omladinske zadruge  poslodavac plaća znatno niže stope poreza i doprionosa, što ujedno predstavlja najjeftiniji legalan način zapošljavanja na našem tržištu.

Fleksibilno zapošljavanje radnika


Ovakav vid fleksibilnog zapošljavanja omogućava poslodavcu da angažuje radnika samo u onom vremenskom periodu koje je neophodno za izvršenje datog radnog zadatka. Poslodavac plaća radnika za efektivan rad, a radnik se angažuje po potrebi, bez ograničenja u minimalnom broju radnih sati.

Smanjenje administracije


S servis za potrebe klijenata obavlja kompletnu administraciju radnika, prijave i odjave radnika, obračun plata i brz i efikasan način isplate radnika.

Online administracija i kontrola radnika


Online aplikacija ePoslovnica za administraciju i kontrolu radnika klijentima pojednostavljuje procedure, smanjuje arhivu, osigurava transparentnost, povećava produktivnost, štedeći vreme i novac.

Proverena rešenja sa tržišta Evropske unije


S servis ima strateško partnerstvo sa kompanijom iz Evropske unije koja poseduje višegodišnje iskustvo i najbolju poslovnu praksu tog tržišta.

Kvalitetni kadrovi


S servis poseduje veliku bazu talenata i radne snage najrazličitijih profila.

Pogodnosti za angažovane radnike


S servis svim radnicima obezbeđuje brojne pogodnosti kroz popuste, beneficije i različite edukacije.

Dodatne usluge za klijente


Klijentima su na raspolaganju dodatne usluge kao što su marketinške i promotivne akcije, istraživanje tržišta, kreditiranje isplate radnike i mnoge druge.

Profesionalan pristup, brza i kvalitetna usluga


Svojim proaktivnim i inovativnim pristupom S servis postavlja nove standarde na polju studentskih i omladinskih zadruga